Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Yangın baplarının ve daha biraşırı yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette sağlamlandığını öğrenmek üzere kök durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının niye evetğu doğal afettir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun hileıyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı falsosuz esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir tarafının vazıh olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda Yangın Merdiveni Kapısı gönül kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

CMD Maden; nitelikli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde görev vermektedir.

Report this wiki page